Hozzávalók (5 adaghoz):
500 gr
fagyasztott mexikói zöldségkeverék, 500 gr csirkemell filé, 1/2 hagyma, 200 gr
fehér rizs, 1,5 ek oliva olaj, sült csirke fűszer, bors
Elkészítés:
A rizst egy kis lábosban elkészítjük. Az oliva olaj felén az vékony karikára
vágott hagymát üvegesre pirítjuk. Kivesszük a seprenyőből, félretesszük. Az olaj
másik felét a serpenyőbe töltjük, és az apró vékony csíkokra vágott filézett
csirkemellet nagy lángon hirtelen aranybarnára sütjük (ne kezdjen el levet
ereszteni), közben megszórjuk egy kis fűszerrel, és rádarálunk egy kis borsot. Közben a fagyasztott zöldséget mikróban kiolvasztjuk. Ha a hús kész,
hozzákeverjük a zöldséget, a hagymát, és a közben elkészült riszt. Kicsit
összemelegítjük, aztán kiporciózzuk.