Hozzávalók:
Piskóta: 6 tojás,
6 evőkanál kristálycukor, 1/2 dl olaj, 1/2 sütőpor, 5 evőkanál liszt, 4 evőkanál
kakaó, 6 tojás felvert habja.
Krém: 1/2 kg túró, 10-15 dkg Rama margarin, 30 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás
cukor, ízlés szerint reszelt citromhéj.
Tetejére: 7 dl narancs v. kivi v. málna szénsavas üdítő, 2 csomag vaníliás
puding, 4-5 evőkanál cukor.
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját 6 evőkanál kristálycukorral, olajjal
kikeverjük. Majd kanalanként hozzáadunk a lisztet és a fél csomag sütőport.
Belekeverjük a 4 evőkanál kakaót. Végül óvatosan belekeverjük a felvert
tojásfehérjét. Előmelegített sütőbe kb. 20-25 percig sütjük.
A krém hozzávalóit hidegen jól összedolgozzuk. Ha kihűlt a piskótatészta a
túrókrémet a tetejére kenjük.
A tetejére 7 dl szénsavas üdítőt 2 csomag vaníliáspudinggal és 4-5 evőkanál
kristálycukorral pudingot főzünk. Ha kihűlt a túrókrém tetejére öntjük. Ízlés
szerint díszíthetjük gyümölccsel, csoki reszelékkel, de anélkül is nagyon finom.