Hozzávalók:
1
nagyobb kaliforniai paprika fele, 2 paradicsom, 1 konzervkukorica fele (150gr),
2 szál újhagyma, 1 ek olivaolaj, 1/2 kk pirospaprika, 1 konzerv tonhal (növényi
olajban) (130gr), olivabogyó (ízlés szerint)
Elkészítés:
A
konzervhalat nagy tálba rakjuk, összetörjük, hogy a hal húsa feligya a növényi
olajat, majd a pirospaprikával összekeverjük, közben hozzáadhatjuk az
olivaolajat, az előre összevágott paradicsomot, paprikát, a vékonyra karikázott
hagymát és a levétől megfosztott kukoricát, és összekeverjük!
A hozzávalókat minél kisebb darabokra vágjuk, annál gyorsabban és jobban
összeérnek az ízek...(ez nem görög saláta! )
Hűtőbe téve ~1-2 óra múlva fogyasztható. Tálaláskor pár szem
olivabogyóval díszítjük.
Tipp: Magában is fogyasztható, de akár kifliivel, kenyérrel is főételként