Hozzávalók:
80 dkg tarja, só és frissen őrölt bors, olaj (oliva), 2-3 fokhagymagerezd, 1-2 ek mustár

Elkészítés:
Lehetőleg szép egyenletes vékony tarja szeleteket használjunk. Kicsit klopfoljuk , majd enyhén megsózzuk. Elkészítjük a pácot, olajhoz hozzáadunk borsot, zuzott fokhagymát, mustárt, ízlés szerint fűszereket, fűszerkeveréket. Jól összekeverjük, és a páccal megkenjük a húsok mindkét oldalát. Jól záró edényben pár napig, hűtőben érleljük.
A felmelegített tárcsára egy kevés olajos páclevet öntünk, majd a tárcsára rakjuk a pácolt hússzeleteket, időnként a tárcsában lévő összegyűlt páclében megforgatva szép ressre sütjük

Tálalhatjuk friss kenyérrel, tárcsán sült krumplival, zöldségekkel és friss salátákkal.