Hozzávalók:
25 dkg háztartási keksz, 20 dkg vaj, 10 dkg cukor, 5 cl rum, 1 ek kókuszreszelék, 1 kk kakaó
A krémhez: 25 dkg gesztenyepüré, 15 dkg vaj, 10 dkg porcukor, 2 cl rum, 1 kk kókuszreszelék
A tetejére: 10 dkg tortabevonó étcsokoládé

Elkészítés:
A kekszet ledaráljuk, összedolgozzuk a vajjal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel, a kakaóval, majd félretesszük, amíg a krémet elkészítjük. A vajat a cukorral  jól kikeverjük, a gesztenyepürét hozzáadjuk, és a rummal meg a kókuszreszelékkel krémmé keverjük. Bevizezünk egy tiszta konyharuhát, kiterítjük, és ráhalmozzuk a kekszes massza felét. Vízbe mártott késsel 20×15 centis téglalappá nyújtjuk. Elkenjük rajta a gesztenyetöltelék felét. A konyharuha szélét óvatosan megemeljük, és feltekerjük a sütés nélkül készült gesztenyés süteményt. A megmaradt alapanyagból hasonló módon készítjük el a másik tekercset is. Hűtőszekrénybe téve kicsit lehűtjük, majd  felolvasztjuk a tortabevonó csokoládét, és bevonjuk vele a tekercseket. Hűtőben jól megdermed rajta a csokoládémáz. Sokáig eláll, nagyon finom sütemény.