A TUZA Mérnökiroda Kft 2002 óta van jelen a hazai épületvillamossági szakterületen. Mérnökeink magasan képzett és széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező mérnök szakemberek, felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri és tervezési jogosultsággal.

A piaci igényeknek megfelelően minőségi mérnöki szolgáltatást nyújtunk partnereinknek

Megrendelőinek köre: államigazgatási szervezetek, önkormányzatok, multinacionális cégek, kis és középvállalkozások, magán személyek.

Fennállásunk óta többszáz megbízást teljesítettünk sikeresen. Megbízási szerződés keretén belül lakóházak, oktatási-, művelődési-, sportintézmények, ipari, kereskedelmi, turisztikai és egészségügyi létesítmények, megvalósításában vettünk részt mint tervező, műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, és szakértő.

A társaság környezeti és a piaci elvárásoknak megfelelően kialakított szervezete, vevőközpontú minőségpolitikája garantálja a teljesítőképességet és egyben a teljesítmények ellenőrzését, számonkérhetőségét.

A TUZA Mérnökiroda Kft elkötelezett a minőségi-, és megbízható munkavégzés, a megrendelői igények maximális kiszolgálása és a magas szintű szakmai kultúra meghonosítása iránt.

Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan megbízóink között tudhatjuk.


Ügyvezető
:

mmk fej
Tuza Péter