A TUZA Mérnökiroda Kft elsődleges célja partnerei megelégedettségének biztosítása, ezzel együtt tevékenységünk folyamatos fejlesztése.

Törekszünk a mérnöki szolgáltatások ágazatban megszerzett pozíciónk megtartására és a folyamatos előrébb jutásra. Cégünk elkötelezett a folyamatos szakmai fejlődés mellett, rendszeres résztvevői vagyunk a Mérnöki Kamara által szervezett szakmai továbbképzéseknek. Törekszünk arra hogy választott szakterületünkön a legmagasabb szintre jussunk.

Ezen célok csak akkor érhetők el, ha vállalt kötelezettségeinket magas színvonalon teljesítjük, versenyképes, minőségi szolgáltatást nyújtva partnereink számára, rugalmasan alkalmazkodva elvárásaikhoz. Mindent megteszünk azért, hogy megrendelői körünk megbízható és korrekt partnerre találjanak bennünk.

Célkitűzéseink megvalósítása és partnereink megelégedettségének érdekében garantáljuk szolgáltatásaink kiemelkedő, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését.

Felelősséget vállalunk azért, hogy szolgáltatói tevékenységünk a hatályos jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelel.